YRITYS

YRITYS:

Olemme kolmen nuoren muodostama nuorisoyritys Reisjärveltä ja teemme keinueläimiä vanerista. Tiimimme on upea ja puhallamme yhteen hiileen, yhteistyömme sujuu saumattomasti. Jokaisella jäsenellä on omat vahvuutensa, joita hyödynnämme työssämme.

TUOTTEEMME:

Me huomasimme, että nykyajan lapset käyttävät paljon aikaa kännyköillä ja tietokoneilla, lisäksi olemme huomanneet etteivät lapset enää leiki niin paljon kuin ennen. Halusimme tarjota pienemmille lapsille mahdollisuuden leikkiin vanhalla lelulla, joka on uudistettu nykyaikaiseksi. Keinueläimemme tehdään täysin kotimaisesti ja suomalaisena käsityönä. Eläimemme on suunnattu lapsille. suositusikämme on 2-5 vuotiaille.

Ensimmäinen keinueläimemme on Taika-lammas ja Onni-karhu.  Eläimemme avulla lapsen mielikuvitus kehittyy, sillä me annamme eläimelle oman yksilöllisen tarinansa ja nimen, jota kautta lapsi voi lähteä kehittelemään omia mielikuvituksellisia leikkejään eläimen kanssa.

ARVOT:

Arvojamme ovat kotimaisuus, sitä kautta myös ekologisuus. Kotimaisuus näkyy eläimessämme, joka on tuotettu Suomessa. Haluamme myös pyrkiä rehellisyyteen kaikessa toiminnassamme, erityisesti asiakkaan kanssa. Koska teemme lapsille leluja, pyrimme ajattelemaan välillä lapsenmielisesti ja haluamme tarjota vain parasta asiakkaillemme!

Seuraa meitä, löydät aina tuotteemme ja uusia tarjouksia!

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial